Poker igrice

Poker igrice

Poker igrice će vas naučiti tajnama ove popularne kartaške igre. Ukoliko želite da se oprobate u nekoj od varijanti pokera u koje spada i Texas hold'em, ovo je mesto gde možete upoznati druge igrače i usavršiti vaše veštine. Bez obzira da li preferirate igru jedan na jedan ili možda najbolje rezultate postižete na turnuruma, sve varijante poker igre su vam na raspolaganju. Važno je napomenuti da se kao ulog u poker igricama ne koristi pravi novac, već zamena u vidu virtuelnih žetona ili čipova. Ukoliko vam pravila pokera nisu poznata ili ako želite da se podsetite konkretnih detalja, pogledajte sekciju o poker pravilima u nastavku teksta.

Država Pokera 2

Država Pokera 2

Država Pokera

Država Pokera

Elektronski poker

Elektronski poker

Video Poker

Video Poker

najbolji poker

Najbolji poker

Texas Holdem Poker

Texas Holdem Poker

Zanimljivi Poker

Zanimljivi Poker

poker igrica

Poker Igrica

Poker pravila

Poker pravila

Texas Hold 'Em je najigranija i najpopularnija verzija pokera. Ona se igra na većini turnira a svetsku popularnost duguje veoma gledanim večerama pokera na kablovsko televiziji.

Texas Hold 'Em dolazi u više varijanti. U njih ubrajamo Pineapple, Crazy Pineapple, Double Flop Holdem, Super Holdem, Tahoe Poker, Omaha, Chowaha i Blind Man's Bluff. Ovo su osnovna poker pravila.

Mešanje, deljenje i blind

Okrugli disk poznat kao dilerovo dugme se pomera u smeru kazaljke na satu svako deljenje. Ono označava koji igrač deli, iako u kazinima diler nikada ne igra. Dva igrača levo od dilera postavljaju minimalni ulog. Prvi igrač levo od dilera postavlja mali blind, dok igrač do njega postavlja veliki blind. Svaki igrač zatim dobija dve karte.

Klađenje počinje

Prva runda klađenja počinje od igrača levo od dvojice koji su već postavili minimalni ulog. Igrači mogu da prate, podignu ulog ili da bace karte.

Flop

Posle prve runde klađenja, diler odbacuje prvu kartu sa vrha špila. Na taj način se osigurava regularnost partije za slučaj da je neko video koja je karta na vrhu. Diler zatim deli tri karte okrenute tako da svi igrači mogu da ih vide. Na stolu se mogu naći do pet zajedničkih karata. Igrači mogu da koriste bilo kakvu kombinaciju karata na stolu i njihovih karti kako bi kreirali dobitnu ruku. Posle flopa, nova runda klađenja počinje od igrača levo od dilera.

Četvrta karta

Diler odbacuje još jednu kartu sa vrha špila i deli novu zajedničku kartu. Ova karta se naziva turn. Igrač levo od dilera počinje treći krug klađenja.

River

Diler odbacuje novu kartu sa vrha špila i deli poslednju zajedničku kartu. Ova karta se zove river ili peta ulica.

Konačna runda klađenja

Igrači sada formiraju najbolju kombinaciju od sedam raspoloživih karti. Četvrta i finalna runda klađenja počinje od igrača levo od dilera. Posle finalne runde klađenja, svi igrači koji su još uvek u igri pokazuju svoje karte. Igrač koji je postavio prvi ulog ili igrač koji je poslednji podigao ulog pokazuje svoje karte prvi. Igrač sa najboljom rukom pobeđuje!

Poker igrice | 5 od 5 , 31 ocena ★★★★★