Temple Run 2

Temple Run 2 android

Ako igra ima više of 170 miliona preuzimanja sa android market-a, nije teško pretpostaviti da ce ista igra doživeti nastavak, niti da ce on biti baziran na istoj oprobanoj premisi. Upravo je ovo slucaj sa popularnom android igrom Temple Run. Sa netaknutim osnovnim konceptom igre, unapredenom grafikom i novim elementima u gameplay-u, ljudi iz Imangi Studios su još jednom pokazali da jako dobro razumeju svoje korisnike.

Ako do sada niste igrali ili bar culi za Temple Run igru, ova igra spada u tip igrice(http://igricezasve.com) “beskonacnog trcanja”. Ukoliko nikada niste igrali nijednu igru ovog tipa, samo po nazivu možete pretpostaviti šta je osnovni koncept igre. Na vama je da trcite i samo trcite, izbegavate prepreke, izgubite život pa krenete iznova. Zvuci jednostavno zato što to zaista i jeste. Medutim, iako su jednostavne, za igre ovog tipa se nikako ne može reci da su dosadne. Ovo posebno stoji kod naslova kao što je Temple Run 2.

Skupljanjem novcica na putu, dobicete mogucnost da otkljucate nove heroje i kupite unapredenja za njih. Unapredenja su razlicita i jedinstvena za svakog od heroja. Pored novcica, možete skupljati još i power-up-ove, kao što je štit, koji vas cini privremeno neuništivim ili magnet, koji privlaci i automatski skuplja novcice dok trcite kroz hram. Developeri su dodali i niz novih prepreka, kao i nove nacine kretanja kroz igru kao što je korišcenje liana i vožnja vagonima iz napuštenog rudnika. Sva ova unapredenja doprinose atmosferi i igrivosti ovog popularnog naslova.

Temple Run 2 opis

Ponekada cete naici na zelene dijamante, koji vam omogucavaju da nastavite da trcite iako ste poginuli. Možete iskoristiti koliko god želite zelenih dijamanata tokom jednog trcanja ali se broj dijamanata potrebnih da nastavite da trcite povecava posle svakog gubitka života. Tako da posle prvog gubitka života potreban vam je jedan dijamant, posle drugog dva a posle treceg cetiri. To je loša stvar u vezi dijamanata. Još jedna zamerka u vezi dijamanata jeste da ih je jako teško naci. Medutim, kao što ste vec mogli da pogodite, igra vam nudi opciju online kupovine unapredenja i zelenih dijamanata. To znaci da bez trošenja novca na kupovinu zelenih dijamanata, necete biti u stanju da zabeležite visok skor u igri. Sa druge strane, kolicina novcica u igri je impozantna i vrlo lako cete skupiti potrebnu kolicinu za kupovinu svih unapredenja u igri.

Kontrole su jednostavne i intuitivne. Sve se svodi na brze swipe pokrete na ekranu i naginjanje uredaja levo i desno. Najvece unapredenje u igri jeste grafika. Mnogi su ocenili originalni Temple Run kao originalnu i zanimljivu igra. Medutim, bilo je mnogo primedbi na kvalitet grafike. Temple Run 2 donosi znacajna unapredenja na ovom polju. Grafika je za nekoliko klasa bolja. Iako kvalitet grafike nije presudan kod igrica beskonacnog trcanja, novi vizuelni efekti cine nastavak još zaraznijim.

Ako vam se dopao originalni Temple Run, svidece vam se i Temple Run 2. Ukoliko nikada niste igrali Temple Run, probajte ovaj deo, nece vas razocarati. Odreden procenat igraca ne uživa u ovom žanru i to je Ok. Ali za sve ostale, ovaj naslov svakako trebate dodati vašoj kolekciji android igara.

Instaliraj android igru

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (10 glasova, prosečno: 4.80 od 5)
Loading...Loading...