Star Wars: Tiny Death Star Review

Star Wars: Tiny Death Star je najnovija od igara NimbleBit Tiny serije. Ova jako popularna serija igara obuhvata naslove kao što su Tiny Tower (prvenac koji je proslavio franšizu), Pocket Trains i Pocket Plains. Tiny Death Star je razvijao Disney Mobile razvojni studio. Cilj igrice je sastaviti zvezdu smrti sprat po sprat.

Star Wars: Tiny Death Star Review Android

Uprkos sjajnoj igrivosti, Tiny Death Star je zapravo Tiny Towers sa tematikom zvezdanih ratova. Nije se odstupalo od oprobane mehanike igranja. Ako ste bili zaljubljenik u Tiny Towers, ovo će svakako biti dobra vest za vas. Oni igrači koji su očekivali drugačiji način igranja biće razočarani. Star Wars reference su svuda u igrice, od dizajna karaktera i likova do okoline i instrumenata.

Ako ste već igrali Tiny Tower, Tiny Death Star neće predstavljati veći izazov za vas. Napredovanje kroz igricu se obavlja na isti način. Gradićete Zvezdu Smrti nivo po nivo, uključujući nivoe za stanovanje, restorane, prodavnice i druge servise. Kako bi izgradio Zvezdu Smrti sa ograničenim sredstvima, imperator je odlučio da će Zvezda Smrti zapravo postati mešavina smrtonosnog oružja i šoping centra. Iako Tiny Death Star igrica zgleda poznato, ipak je jako zanimljiva i igriva!

Star Wars: Tiny Death Star gameplay

Kao što se već očekuje od NimbleBit razvojnog studija, Tiny Death Star odiše prepoznatljivim humorom. Zapravo, humor je značajno doprineo uspehu ove igre. Ako ste ljubitelj Star Wars serijala, prijaće vam da čujete šale inspirisane ovim univerzumom. Takođe, upornim igranjem moguće je otključati male filmove humorističkog karaktera.

Jedna negatina stvar koju vredi pomenuti u vezi Tiny Death Star naslova je nedostatak premium valute pod nazivom Imprerial Bux. Druge igrice Tiny serijala su bile više nego darežljive kada je novac u pitanju. Ovo nije slučaj sa Tiny Death Star nastavkom. Mnogi premium predmeti ostaće zaključani dok god ne skupite dovoljnu količinu Imperial Bux-a. Za ovo će vam često biti potrebni dani. Star Wars: Tiny Death Star je naslov koji moraju isprobati svi oni koji su uživali u originalnoj Tiny Tower igrici.

Instaliraj Star Wars: Tiny Death Star

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (4 glasova, prosečno: 4.25 od 5)
Loading...Loading...