Shadow Blade Review

Crescent Moon Games u saradnji sa Dead Mage Studiom je kreirao novu platformsku igricu sjajnih kontrola i igrivosti. Shadow Blade karakterišu intuitivne kontrole prilagođene touch screen platformama. Lakim i jednostavnim gestovima na ekranu kontrolisaćete različite nindžine pokrete i specijalne udarce. Ovo čini Shadow Blade igrom čije se kontrole lako mogu savladati a igra neće predstavljati problem čak i za najmlađe igrače.

Shadow Blade igrica

Premisa

Glavni protagonista igrice je Kuro, mladi nindža ratnik na misiji da postane neprikosnoveni Shadow Blade. U ovoj misiji, Kuro je u potrazi za poslednjim nindža učiteljima kako bi od njih stekao drevne veštine nindža ratnika. Naravno, u ovoj akcionoj igrici potraga za izgubljenim znanjem nije nimalo laka. Kuro će u nizu inteligentno dizajniranih misija morati da izbori sa velikim brojem neprijatelja različitih nivoa jačine, da prebrodi prepreke i zamke.

Gameplay

Pojedine nivoe je moguće kompletirati samo korišćenjem nindža tehnika šunjanja i skrivanja. Naravno, to nije uvek slučaj. Ponekad ćete morati da upotrebite silu i neprijatelje upoznate sa vašim oštrim nindža sečivom. Preporučljivo je pažljivo planirati trenutak napada. Moguće je izvesti specijalne udarce koji u trenutku usmrćuju oponente, napad iz skoka i stealth napad šunjanjem. Nakon uspešnog kompletiranja nivoa osvojićete do tri zvezdice. Za maksimalan broj zvezdica potrebno je nivo preći u određenom vremenskom okviru. Određeni nivoi će od igrača zahtevati da sakupi jedan ili više predmeta kako bi uspešno kompletirali stazu.

Skaki nivo u Shadow Blade igrici karakteriše progresivna težina. Na početku će zadaci biti lakši a kako nivo odmiče tako prepreke i neprijatelji postaju znatno izazovniji i teži. Shadow Blade se sastoji iz četiri celine gde je poslednja etapa zaključana. Postoji i sekcija u kojoj će se pojavljivati dodatni nivoi i misije, mada je trenutno ova sekcija prazna. Takođe, po kompletiranju cele igre moguće je otključati i teži nivo igranja. Svaka od celina se sastoji od ukupno deset jedinstvenih nivoa.

Shadow Blade gameplay

Zaključak

Shadow Blade je igra koju bi svaki zaljubljenik u igrice za mobilne platforme morao da isproba. Predivno dizajnirani nivoi i zarazan gameplay će oduševiti čak i najzahtevnije igrače. Kontrole su fenomenalne a gestovi na ekranu laki i intuitivni. Igra nažalost nije besplatna ali daje mogućnost da igrač isproba nekoliko nivoa pre kupovine. Jednom kupljena igra vam daje pristup svim budućim dodacima, nivoima i unapređenjima. Shadow Blade je trenutno dostupan kako za android, tako i za iOS uređaje.

Instaliraj android shadow blade

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (16 glasova, prosečno: 4.63 od 5)
Loading...Loading...