Red Remover

Svaki put kada igrate novu logičku igru, ne možete a da se ne divite nizu interesantnih problema koje dizajneri osmisle. Red Remover je klasični primer kako igra može da izmeni vašu percepciju osnovnih zakona fizike. Ovaj naslov se poigrava sa jednom od osnovnih sila, gravitacijom.

Red Remover

Iako naziv nije najbolji primer originalnosti, sama igra je veoma originalna. Zadatak je uvek isti i jednostavan, ukloniti sve crvene objekte klikom na svakog od njih. Međutim, morate osigurati da zeleni objekti ostanu na ekranu. Ako vam ovo zvuči jednostavno, oprobajte se u nekom od kasnijih nivoa. Igra značajno menja poimanje gravitacije. Naime, u zavisnosti od pravca lica na objektima, sila gravitacije će vući objekat u tom smeru. Objekti mogu padati u sva četiri pravca.

Pored crvenih i zelenih, postoje i plavi objekti čiji broj ne utiče na konačan ishod igre. Njihova pozicija u odnosu da druge blokove ih možu pretvoriti u pomoćna sredstva pri prelaženju nivoa ili u nezgodne prepreke. Sami nivoi često zahtevaju više pokušaja dok se ne iznađe idealna kombinacija poteza. Drugi tip nivoa zahteva brze reflekse i uspešno prelaženje istih se svodi na pažljivo tempiranje poteza. Igra lako drži pažnju igrača novim zadacima i zagonetkama.

Red Remover igrica

Iako Red Remover nudi četrdeset kompleksnih nivoa, poželećete da je igra duža. Prijatno iznenađenje su bonus zadaci. Da bi ste ih uspešno otključali, morate kompletirati sve prethodne nivoe koristeći limitirani broj klikova. U Bonus modu, koji zapravo čini isti, već kompletirani nivoi, zadaci su otežani ograničenim vidnim poljem. Ova restrikcija čini prelaženje nivoa značajno težim, ponekad rezultatom čiste sreće.

Red Remover je vrlo jednostavno dizajnirana igra. Blokovi i krugovi čine osnovu grafičkog izraza. Važno je napomenuti da kod ovog tipa igrica za razmišljanje siromašna grafika ne predstavlja veliki nedostatak. Kvalitet logičkih zadataka i zagonetki čini Red Remover igricom vrednom igranja i preuzimanja sa android market-a.

Instaliraj android igru

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (6 glasova, prosečno: 4.50 od 5)
Loading...Loading...