Fruit Ninja free

Fruit Ninja Free

Fruit Ninja Free, je vrlo jednostavna i vrlo zarazna igrica. Dok se razno voće pojavljuje na ekranu vašeg android ili iOS uređaja, potrebno je brzim swipe pokretima navoditi mač i seći voće na komade. Ovo je zapravo cela mehanika igrice. Zvuči jednostavno zato što to i jeste ali je u isto vreme i jako zabavno. Preciznost swipe pokreta je zadivljujuća. Ako neurohirurzi ikada budu koristili swipe pokrete na ekranu kako bi kontrolisali medicinsku opremu, toplo bih preporučio ljude iz Halfbrick studija da implementiraju tehnologiju.

Fruit Ninja Free nije igrica koja će vas opčiniti tako da je satima ne ispuštati iz ruku. Verovatno ćete praviti pauze u seansama sečenja nevinih voćki. Ipak, igrica je savršena za ubijanje vremena dok se vozite gradskim prevozom ili dok stojite u dugim i dosadnim redovima. Secite voćke da vam prođe vreme. Fruit Ninja Free ima tri režima igre.

Klasični režim počinje sa voćkicama koje se polako pojavljuju na ekranu. Tokom igranja, brzina pojave novog voća se postepeno povećava. Ne dozvolite nijednoj voćki da dodirne dno ekrana zato što nakon tri ovakve greške, gubite život i igru morate početi iz početka. Važno je napomenuti da se pored voća, povremeno mogu pojaviti i bombe. Ukoliko isečete bombu trenutno gubite život.

U Dojo sekciji, možete dobiti reflektor bombi koji vam omogućava da udarite bombu bez gubitka života. Takođe, moguće je otključati i druge dodatke u vidu novog mača, izbora različitih pozadina i slično. Neki od ovih dodataka čine igru lakšom za igranje ili vizuelno dopadljivijom.

U Arkadnom režimu igranja imate tačno 60 sekundi da isečete veću količinu voća i zaradite što više poena. Kliktanjem na bombe nećete gubiti život ali ćete zato svakim klikom na bombu izgubiti 10 poena.

fruit ninja free 2

Zen režim igranja je najopušteniji. Imate vremenski limit od devedeset sekundi, nema bombi, samo vi, vaša verna katana i jadno voće koje čeka svoj kraj.

U suštini, Fruit Ninja Free je ekstremno jednostavna igra sa zaraznom mehanikom igranja, savršena za ubijanje vremena. Ako je kojim slučajem još uvek niste skinuli sa marketa i testirali, toplo vam je preporučujemo. Čak 500 000 000 ljudi je već to učinilo, tako da ovaj impozantni broj govori dovoljno.

Instaliraj android igru

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (9 glasova, prosečno: 4.89 od 5)
Loading...Loading...