Despicable Me: Minion Rush

Despicable Me

Ako ste kojim slučajem odgledali film Despicable Me, onda ste upoznati sa čudnim ali simpatičnim žutim bićima koja čine vojsku podanika. Zahvaljujući razvojnom studiju Gameloft, sada možete da se igrate sa njima na vašim mobilnim uređajima, tabletina ili telefonima. Dobićete kontrolu nad jednim od njih i pomoći mu da osvoji trofej koji se dodeljuje podaniku godine. Što se samog gameplay-a tiče, ova igrica je još jedan klon popularnog Temple Run naslova. Ali nemojte da vas ovo obeshrabri u odluci da testirate igricu. Ova igra definitivno ima svoj autentični karakter i mnogi igrači će konstantovati da je zapravo bolja od Temple Run naslova. Dakle, Despicable Me: Minion Rush je igrica koja spada u žanr igara neprekidnog trčanja u tri staze, prepuna raznovrsnih prepreka koje igrač treba izbeći. Dok trčite, menjate pravce, skačete i izbegavate prepreke, skupljaćete banane i tokene. Banane su glavna valuta u igri i pomoću njih možete kupovati različite dodatke, pomoć u igri, kao i raznovrsne kostime koji vam omogućavaju da prilagodite izgled vašeg podanika.

Tokeni se koriste za oživljavanje podanika, kao i za kupovinu specifičnih kostima i drugih dodataka koji se ne mogu kupiti bananama. Takođe, tokeni se mogu konvertovati u banane. Do tokena je zausta teško doći. Naravno, igrica nudi i opciju kupovine tokena za pravi novac, ako želite da potrošite sredstva na brže prelaženje igre. Kontrole su jako jednostavne i uključuju jednostavne swipe pokrete, kao i naginjanje uređaja levo i desno. Swipe pokreti su jako precizni što olakšava igranje.

Despicable Me igrica

Despicable Me: Minion Rush uvodi nekoliko novih i originalnih momenata u žanr igrica trčanja. Za razliku od drugih igara ovog žanra, ova igrica ima nivoe i boss-ove na kraju svakog od njih čineći igru mnogo interesantnijom. Međutim, najbolja stvar u vezi igre su sami podanici. Iako se možda neće svi složiti sa ovom konstatacijom, ali postoji nešti u vezi ovih likova što ih čini jako zabavnim, čak i kada ne rade ništa specijalno. Još jedna karakteristika ove igrice je sjajna grafika. Fantastični detalji, bogate boje u stilu animiranih filmova i igranje bez prekida ili seckanja bilo kakvog tipa čine ovaj naslov ozbiljnim pretendentom za tron kategorije igrica trčanja. Zvučni efekti su jednako dobro urađeni i daju dozu humora. Ako ste odgledali sam film, poznati zvukovi i citiranje već popularnih fraza iz filma će vas u najmanju ruku oduševiti.

Bez obzira da li vam se film dopao ili ne, Despicable Me: Minion Rush će vam ponuditi sate solidne zabave. Igru odlikuje sjajna grafika i gameplay, kao i zaraznost koja se može porediti sa najigranijim naslovima ovog žanra. Ako ste kojim slučajem odgledali film i zavoleli male podanike, onda ćete jednostavno morati da pronađete prostora na vašem android uređaju i instalirate i igrate Despicable Me: Minion Rush.

Instaliraj android igru

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (10 glasova, prosečno: 4.70 od 5)
Loading...Loading...