Candy Crush Saga

Candy Crush Saga je besplatna android igrica koja je jednostavna za igranje i veoma zarazna. Ako se potpuno prepustite igranju, ova igrica bi mogla da vam pojede sve slobodno vreme. Candy Crush Saga koristi već oprobanu mehaniku igranja a izdvaja je količina detalja i uloženog truda u razvoj igrice.

Candy Crush Saga opis

Pravila igre

Candy Crush Saga igricaPravila igranja su krajnje jednostavna, swipe pokretima na ekranu menjate pozicije dva susedna slatkiša. Iako ideja nije ni izdaleka unikatna, komande su sjajno kalibrisane. Toliko da neko ko nikada nije imao prilike da koristi ili se igra na nekom od pametnih telefona, vrlo lako može naučiti pravila i gotovo intuitivno ovladati igricom. Uz ograničenje u vidu fiksnog broja pokreta morate da postignete što više poena. Poeni se zarađuju uspešnim spajanjem slatkiša iste boje u red od najmanje tri slatkiša ili u obliku latiničnog slova L sa najmanje pet slatkiša u formaciji.

Po osvajanju poena, slatkiši koji su učestvovali u formaciji nestaju a na njihovo mesto sa vrha ekrana padaju novi slatkiši i pune prazna mesta. Igra vas drži zainteresovanim perodičnim davanjem specijalnih zadataka. Ovi zadaci se kreću od osvajanja određenog broja poena do uklanjanja želatinastih slatkiša korišćenjem specijalnih bombona koje jedine mogu uništiti iste. Takođe, oblici polja na kojima se igra nisu postojani i menjaju se iz nivoa u nivo. Ovakve male promene mogu učiniti nivoe neočekivano teškim. Muzika je jedan od aspekata ove igre koji je vredan pomena. Melodije su vesele i doprinose pozitivnom utisku igre.

Gameplay

Moramo napomenuti da je ponekad jako teško, možda u nekim situacijama i nemoguće, razviti valjanu strategije uzevši u obzir faktor slučajnosti u pozicioniranju slatkiša. Neke nivoe jednostavno nećete moći da kompletirate. Igru počinjete sa pet života i igrajući zarađujete dodatan život na svakih pola sata igranja. Ako kojim slučajem želite još dodatnih života, moraćete da platite tačno 16.99 dolara. Ako pak želite da koristite specijalne bonuse i time osigurate pobede, moraćete da platite i ovo zadovoljstvo. Specijalne moći koštaju 99 centi. Sve u vezi Candy Crush igre je dizajnirano da vam drži pažnju jer ćete na kraju, kada izgubite dovoljno života, biti dovoljno očajni da platite po koje unapređenje.

Zaključak

Candy Crush Saga je prelepo dizajnirana i osmišljena igrica koja ima čudesnu moć da vas drži budne satima. Igri se može zameriti nedostatak strateških opcija pri igranju jer nivoi idu u krajnosti, od neverovatno lakih do preterano teških. Iako u igri možete uživati potpuno besplatno, za uspešno prelaženje nekih nivoa potrebno je da potrošit nešto pravog novca. Nažalost, cena od 16.99 dolara po jednom virtuelnom životu je ipak mnogo za jednu android igricu.

Candy Crush Saga je dostupna za android, iOS i Kindle uređaje i možete je pronaći u odgovarajućim online prodavnicama.

Instaliraj android Candy Crush Saga

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (9 glasova, prosečno: 4.44 od 5)
Loading...Loading...