Igrice za android

Pogledajte najbolje igrice za android koje možete igrati na vašim tabletima i pametnim telefonima. Pored detaljnog opisa svake android igrice, možete pronaći i slike gameplay-a, kao i link za instalaciju sa android marketa.

Star Wars: Tiny Death Star Review

Star Wars: Tiny Death Star Review

Star Wars: Tiny Death Star je najnovija od igara NimbleBit Tiny serije. Ova jako popularna serija igara obuhvata naslove kao što su Tiny Tower (prvenac koji je proslavio franšizu), Pocket Trains i Pocket Plains.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga android igrica

Candy Crush Saga je besplatna android igrica koja je jednostavna za igranje i veoma zarazna. Ako se potpuno prepustite igranju, ova igrica bi mogla da vam pojede sve slobodno vreme. Candy Crush Saga koristi već oprobanu mehaniku igranja a izdvaja je količina detalja i uloženog truda u razvoj igrice.

Shadow Blade Review

Shadow Blade

Shadow Blade karakterišu intuitivne kontrole prilagođene touch screen platformama. Lakim i jednostavnim gestovima na ekranu kontrolisaćete različite nindžine pokrete i specijalne udarce. Ovo čini Shadow Blade igrom čije se kontrole lako mogu savladati a igra neće predstavljati problem čak i za najmlađe igrače.

Monster Killer: Shooter Mayhem

Monster Killer: Shooter Mayhem

Monster Killer: Shooter Mayhem je nova pucačka igra domaćeg razvojnog studija Peaksel. Od trenutka kada se pojavila na Google market-u, igrica je probrala mnoštvo simpatije i zabeležila impozantan broj skidanja. Ovo je jedna od onih igara kojoj ćete se često vraćati kao brzoj i lakoj zabavi dok čekate u redovima ili putujete.

Fruit Ninja free

fruit-ninja-free-featured

Fruit Ninja Free, je vrlo jednostavna i vrlo zarazna igrica. Dok se razno voće pojavljuje na ekranu vašeg android ili iOS uređaja, potrebno je brzim swipe pokretima navoditi mač i seći voće na komade. Ovo je zapravo cela mehanika igrice. Zvuči jednostavno zato što to i jeste ali je u isto vreme i jako zabavno.

Temple Run 2

temple run 2

Temple Run 2 spada u igre tipa beskonacnog trcanja. Procitajte opis ove popularne android igrice i pronadite download link za Temple Run 2. Ako igra ima više of 170 miliona preuzimanja sa android market-a, nije teško pretpostaviti da ce ista igra doživeti nastavak, niti da ce on biti baziran na istoj oprobanoj premisi.

Despicable Me: Minion Rush

despicable me minion rush

Ako ste kojim slučajem odgledali film Despicable Me, onda ste upoznati sa čudnim ali simpatičnim žutim bićima koja čine vojsku podanika. Zahvaljujući razvojnom studiju Gameloft, sada možete da se igrate sa njima na vašim mobilnim uređajima, tabletina ili telefonima. Dobićete kontrolu nad jednim od njih i pomoći mu da osvoji trofej koji se dodeljuje podaniku godine. Što se samog gameplay-a tiče, ova igrica je još jedan klon popularnog Temple Run naslova. Ali nemojte da vas ovo obeshrabri u odluci da testirate igricu. Ova igra definitivno ima svoj autentični karakter i mnogi igrači će konstantovati da je zapravo bolja od Temple Run naslova.

Red Remover

Red Remover

Svaki put kada igrate novu logičku igru, ne možete a da se ne divite nizu interesantnih problema koje dizajneri osmisle. Red Remover je klasični primer kako igra može da izmeni vašu percepciju osnovnih zakona fizike. Ovaj naslov se poigrava sa jednom od osnovnih sila, gravitacijom.

Igrice za android | 5 od 5 , 12 ocena ★★★★★