Zombie Cats

Zombie Cats

Zombie Cats je igrica u kojoj kao glavnog junaka i protagonistu vodite psa. Vaš junak mora da preživi u postapokaliptičnom svetu koji je preplavljen mačkama inficiranim zombi virusom. Cilj igre je da pomognete psu da iznađe put kroz inficirani grad i izbegne zombi mačke, usput uništavajući nekoliko od njih.

Ova igrica spada u žanr point & click avantura i igra se upotrebom miša. Klikom na različite objekte na ekranu vi interagujete sa okolinom i elementima. Potrebno je iznaći pravu sekvencu klikova i tako otvoriti put ka novoj sceni. Često postoji vremenski okvir u kome treba rešiti nekoliko zadataka. Zadatke rešavate pod pritiskom jer zombi mačke prilaze i vaš heroj ne sme dozvoliti da ga mačke dodirnu. Ipak, ukoliko se ovo dogodi, svaku scenu možete ponoviti bezbroj puta, sve dok ne otkrijte pravu kombinaciju poteza.

Svaka od staza čini celinu za sebe. Po kompletiranju svih zadataka na stazi, klikom na glavnog junaka on prelazi na sledeću etapu i potpuno nov set izazova.

Zombie Cats je zanimljiva i zarazna igra. Grafika je dopadljiva a zadaci su u duhu starih avantura sa čestim momentima ispunjenim humorom. Jedina stvar koja se može zameriti ovoj igri je dužina trajanja same igre. Naime, pošto osetite da ste konačno ušli u ritam rešavanja zadataka, igra se brzo privede kraju. Iako postoje razni vodiči na internetu za prelaženje ove igrice, zadaci nisu previše kompleksni te mlađi igrači neće imati problem privesti igricu kraju. Odaje se utisak da je za kratko vreme Zombi Cats naslov pridobio značajan broj fanova i redovnih igrača tako da skorašnji nastavak nikoga neće iznenaditi.

Zombi Cats možete igrati na sajtu igricezasve.com potpuno besplatne a pronađite je u sekciji igrice strategije.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (5 glasova, prosečno: 3.80 od 5)
Loading...Loading...