The King’s League Odyssey

The King’s League Odyssey je strateška igra sa posebnim akcentom na menadžmentu vremena u kojoj je na vama da izgradite tim vrsnih boraca i postanete kraljev oficijalni zaštitnik. Pohvalno je da igra dolazi uz opširan tutorijal koji vas polako uvodi u kompleksnost igre. Prilikom kompletiranja tutorijala naučićete kako da regrutujete i trenirate nove jedinice, osvajate teritorije, kompletirate specijalne zadatke i kako funkcioniše mehanika borbe.

The King's League Odyssey

Vreme je presudni faktor u ovoj igrici. Svaka akcija koju preduzmete zahteva određeni vremenski period za kompletiranje, bilo da je u pitanju trening, borba ili širenje teritorija. Kako između mečeva imate fiksni broj dana, krucijalno je iskoristiti ovaj period na najbolji način i odrediti prioritete.
Trenirajte svoje jedinice kako bi im povećali ključne statistike. Nećete biti u mogućnosti da trenirate sve veštine do željenog nivoa, stoga je potrebno odabrati specijalizaciju za svaku jedinicu. Kako budete širili svoju teritoriju na okolna sela, tako će vam postati dostupne nove jedinice i šansa da uvećate svoju družinu na maksimalan broj od pet članova.

Regrutovanje funkcioniše tako što selektujete pojedinačan region na mapi i započnete potragu za šampionom. Nakon nekoliko dana dobićete izveštaj o regrutovanju i spisak slobodnih jedinica a na vama je da odaberete regrute. Kako budete širili svoju teritoriju, tako ćete otključavati nove jedinice i priliku da regrutujete naprednije vojnike.

Pored treninga i regrutovanja, možete poslati vašu grupu na specijalne zadatke. Kompletiranjem ovih misija možete zaraditi dodatan novac, kristale ili reputaciju. Novac se može upotrebljavati u viže svrha. Prvenstveno ćete ga koristiti za kupovina novih jedinica, unaprećivanje infrastrukture ili otljučavanje novih zadataka.

Borba se uvek obavlja automatski i vi nemate uticaj na njen tok. Ukoliko odnesete pobedu, dobićete novac ili drugu vrstu nadoknade u obliku kristala ili prestiža. Kristali se koriste samo za unapređivanje statistika članova tima. Imate opciju unapređenja generalnih statistika svih jedinica ili unapređenja statistike neke pojedinačne jedinice. Nakon svakih pet nivoa koje jedinica dobije, pruža vam se šansa da unapredite klasu te jedinice. Ovo otvara nove benefite koji jedinicu čine snažnijom.

The King’s League Odyssey nije preterano teška igra jer vam daje mogućnost ponavljanja turnira koje niste dobili. Kako vam jedinice postaju snažnije svakim danom, samo je pitanje vremena kada će tim postati dovoljno jak da osvoji bilo koji turnir. Ipak, igra je vrlo zabavna, posebno dimenzija unapređivanja regruta. Kada jednom kompletirate ovu igru na lakšem nivou težine, oprobajte svoje veštine na zahtevnijem, težem nivou.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...Loading...