Super Bomb Bugs

Super Bomb Bugs Review

Super Bomb Bugs je nova kreacija iz dobro poznatog Podge studija. Udružite se sa svojim prijateljima i okušajte se u nekom od čak dvadeset nivoa razvrstanih u četiri jedinstvena sveta. Probajte različita odela koja vam daju specijalne sposobnosti uključujući zmaja koji vam daje mogućnost bacanja vatrenih kugli, nindža odelo koje vam daje mogućnost skakanja po zidovima ili odelo pingvina koja sprečava proklizavanje na ledu.

Igra dozvoljava istovremeno igranje do četiri igrača i to u dva moda. Co-op mod omogućava igračima da kroz kooperaciju sarađuju i zajedno prelaze igricu. Mod borbe podrazumeva da se svaki igrač bori za sebe u jednoj od tri varijante ove igre: borba do smrti, zarobi zastavu i napad dijamantima. Ukoliko sva četiri igrača igraju istovremeno, dvoje igrača igraju preko tastature, dok ostala dvojica koriste mobilne telefone kao kontrolere.

Igra je predivno dizajnirana sa dopadljivom i zabavnom grafikom. Modeli i scene su dobro dizajnirani i prate jedinstveni grafički identitet. Logička komponenta igranja je možda isuviše jednostavna za napredne igrače, ali ovo svakako čini igru primamljivom i mlađoj igračkoj publici.

Super Bomb Bugs je svakako solidna igra i spada u kategoriju vertikalnih platformi. Različita odela su, čini se, mnogo važnija od unapređenja koja možete pronaći u igri. Ova činjenica posebno dolazi do izražaja u co-op modu igranja gde je protivnike lakše savladati vatrenim kuglama nego upotrebom bombi. Super Bomb Bugs je interesantna i zanimljiva igra koja će vas zabaviti kao individualnog igrača, ali tek u igri sa prijateljima ovaj naslov sija punim sjajem!

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...Loading...