Min Hero

Min-Hero review

Toy Chest Games nam donosi zanimljivu poteznu RPG igru pod nazivom Min-Hero: Tower of Sages. Kao kadet na prestižnoj akademiji, vaš cilj je da se uzdignete kroz rangove pobedom nad oponentima različitih veština i dokažete svoju sposobnost da trenirate čak i najsnažnije zveri, Titane. Svaki sprat donosi mogućnost da osvojite jedan fragment od ukupno šest pečata koji su vam potrebni kako bi kompletirali igru.

Kontrole su krajnje jednostavne, vašeg heroja pomerate korišćenjem strelica na tastaturi dok sa NPC likovima interagujete pritiskom na SPACE dugme. Glavni meni uključuje korisnu SAVE opciju, kao i mogućnost unapređenja vašeg lika i čudovišta koji su u vašem timu. Borba prati pristup karakterističan igrama ovog žanra. Pobednik je tim koji prvi uništi sva oponentova čudovišta. Članovi vašeg tima dolaze u svim veličinama i oblicima a veštine koje im dodelite kada individualni član dostigne novi nivo iskustva, određuju njihove jače i slabije strane. Jednom kada pobedite NPC karaktera, dobijate ključ, nešto novca i poene iskustva. Borbu možete ponoviti ako želite da osvojite maksimum zvezdica ili dodatne iskustvene poene.

Ukoliko niste zadovoljni rasporedom iskustvenih poena na svoje članove tima, uvek ih možete resetovati i naći bolji raspored za konkretnu borbu. U određenim situacijama i borbama vaša čudovišta treba da funkcionišu kao tim, dok u drugim pobedu može doneti individualna jačina pojedinačnih članova tima. Pri kompletiranju svakog od spratova dobićete pristup prostoriji u kojoj možete otključati nova čudovišta.

Igri nažalost nedostaje dubina pozadinske priče. Min-Hero prati lineranu progresiju čiji je akcenat na strategiji. Iako je vrlo igriva, ova igrica neće zadovoljiti apetite strastvenih ljubitelja RPG žanra i namenjena je usputnom igranju. Ipak, sa dopadljivom grafikom i odličnim mehanizmom borbe Min-Hero je sjajan uvod u svet RPG igara za sve one igrače koji do sada nisu aktivno igrali ovaj žanr.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (4 glasova, prosečno: 4.25 od 5)
Loading...Loading...