Igrice za Android

Igrice za Android mobilne i tablet uređaje. Predstavljamo vam listu najboljih igrica za android izdatih u 2013. godini koje možete potpuno besplatno instalirati. Posle svakog opisa igrice naće ćete link za preuzimanje iste.

Kavinsky

kavinsky

Igrica koja asocira na slavne dane arkadnih borilačkih igrica osamdesetih. Igrici posebnu čar daje jako kvalitetna pozadinska muzika u elektro fazonu.

Instaliraj android igru

Real Racing 3

real racing 3

EA Real Racing 3 je zadivljujuća igrica vožnje koja je jednako igriva koliko je i vizuelno dopadljiva. Po grafici je rame uz rame sa igricama sa konzola. Dostupno vam je pedeset različitih auta koje možete voziti i trkati po najpoznatijim svetskim stazama. Jedina mana igrice je što stalno potencira kupovinu dodataka, neophodnih za dalje napredovanje u igri.

Instaliraj android igru

Magic 2014

magic 2014

Popularna igrica sa kartama je prerasla u aplikaciju sa kompletno novim kartama i sistemom. Sada možete igrati kampanje za jednog igrača kao i u više igrača, jedan na jedan. Igrica je predviđena da se koristi na tablet uređajima, pa se neće svi telefoni snaći sa njom, naročito oni manjih rezolucija.

Instaliraj android igru

Rivals at War 2048

Rivals at War 2048

Simulacija svemirskih ratova sa fenomenalnom 3d grafikom. Rivals at War 2048 nudi totalno novi aspekt igranja igrica pucanja.

Instaliraj android igru

Pocket League Story 2

Pocket League Story 2

Prelepa igrica u pixelart formi. Izgradite svoj tim i bazu fanova, pokupite velike sponzore i suprotstavite se najboljim timovima u svetu, uključujući svoje prijatelje. Pocket League Story 2 je odlična simulacija fudbalskom menadžmenta za android.

Instaliraj android igru

Nove igrice za android izlaze svaki dan. Ovo je lista trenutno najboljih. Sa izlaskom novih igrica mi ćemo listu proširiti.

igrice za android

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (19 glasova, prosečno: 3.95 od 5)
Loading...Loading...