Earn to Die

earn-to-die-review

Earn to Die je igra u kojoj neimenovani protagonista pokušava da pređe pustinju i preživi zombi apokalipsu. Ukoliko uspešno kompletirate sve nivoe, vojni helikopter će vas sačekati i odvesti na bezbedno.

Ovaj izazov nije nimalo naivan budući da morate preživeti izazovan teren pun brda i strmih litica. Igranje će vam otežati i horde zombija koje vam ne mogu nauditi ali vas zato mogu značajno usporiti, dok konačno ne ostanete bez goriva. U tom slučaju morate ponoviti nivo.

Osnovne kontrole su jednostavne i intuitivne. Iako ne postoji tutorijal koji pokriva kontrole, lako ćete se snaći. Koristite dugme za ubranje i kočenje kao i naginjanje auta levo i desno. Ovo je poprilično korisno ako ne ćelite da izgubite momentum ubrzanja.

Earn to Die počinjete sa autom koji je u lošem stanju, ali zato svaki kompletiran nivo vam donosi novac kojim možete unaprediti auto. Kako se vaše finansije polako popravljaju, bićete u mogućnosti da kupite dodatno gorivo, veće točkove i posebno zanimljiv raketni pogon.

Vaše vozačke veštine igraju najvažniju ulogu u uspešnom kompletiranju igre. Ipak, većina igrača će morati da redovno unapređuje auto kako bi se izborila sa nivoima koji su progresivno teži. Preporučljiva strategija oko kupovine unapređenja je da sačuvate novac i kupite veća i bitnija unapređenja jer manja unapređenja ne traju dugo. Earn to Die jedan od zanimljivijih flash naslova koji će vam pružiti nekoliko sati dobre zabave!

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (8 glasova, prosečno: 4.25 od 5)
Loading...Loading...