Bomb it 2

Bomb it 2

Sećate li se naslova Bomberman, popularne igre iz ere Super Nintendo i Sega konzola? Bomb it 2 je nastavak klona te popularne igre koji će vam pružiti sate zabave. Igra nudi 4 moda igranja: arkadni, samo oružja, skupite novčiće i obojite polja, kao i tri nivoa težine. Bomb it 2 nam donosi mnoštvo novina i zanimljivih power-up unapređanja grupisanih u tri celine.

Prva grupa unapređenja vam otvara mogućnost manipulacije bombama na ekranu, povećava brzinu kretanja vašeg junaka kao i količinu bombi sa kojima raspolažete. Veoma retko možete pronaći unapređenja koja donose dodatni život ili besmrtnost koja traje ograničeno vreme.

Drugi niz unapređenja su oružja u koje spadaju sačmara, lanser raketa, bacač plamena, laserski pištolj, čekić i jako korisne nagazne mine i daljinski kontrolisane bombe.

Konačno, u ovoj igrici se možete opremiti sa jednim od tri tipa vozila. Trkački auto će vam povećati brzinu kretanja, buldožer ima mogućnost guranja sanduka dok žaba donosi korisnu mogućnost preskakanja prepreka na mapi.

Bomb it 2 mogu igrati do dva igrača simultano što ovu igru čini idealnom ako želite da se zabavite sa prijateljem.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosečno: 5.00 od 5)
Loading...Loading...