Bloom Defender

Bloom Defender

Drvo života je napadnuto od strane zlih duhova, a vaša je dužnost da odbranite baštu u strateškoj igri Bloom Defender. Zasadite biljke na strateškim lokacijama prema njihovim specijalnim moćima i zaustavite neprijatelje na putu ka drvu života.

Kako budete napredovali kroz igru, razne vrste odbrambenih jedinica će vam postati dostupne, svaka sa svojim specifičnim prednostima i manjama. Iskoristite teren kako bi odredili optimalnu kombinaciju i broj odbrambenih jedinica. Kao zaštitnik majke prirorode, na raspolaganju su vam razne čini i moći kojima možete usporiti nalet neprijateljskih jedinica ili ih potpuno uništiti. Svaku vrstu neprijatelja može zaustaviti određena vrsta magije, te je efikasno menjanje magija ključno.

Pauze između rundi iskoristite kako bi napravili nove i unapredili postojeće drveće. Takođe, moguće je izvaditi iz korena već zasađeno drveće i recikliranu energiju iskoristiti za novu strategiju. Određena količina energije se nepovratno gubi ovim procesom, zato se potrudite da drveće pri sađenju nađu svoje idealno mesto. Količina energije je prikazana u gornjem delu ekrana.

Bloom Defender je moderna i vizuelno dopadljiva igra. Zahvaljujući svom intuitivnom interfejsu ona je jednostavna za igranje, gde čak i najmlađi mogu provesti sate u ovoj zabavi. Progresivna težina nivoa će vam zadržati pažnju i pružiti sate igranja.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (9 glasova, prosečno: 4.78 od 5)
Loading...Loading...