Avantura u Transilvaniji

Transilvanija Avantura

Transilvanija je, bez sumlje, jedna od najboljih flash avantura. Cilj igre je pomoći gospodinu krompiru da iznađe svoj put iz pakla posle saobraćajne nesreće. Ova igra je definitivno postavila nove standarde u žanru avantura.

Na svakom nivou možete se susresti sa bar jednim logičkim problemom koji treba rešiti kako bi napredovali kroz isti. Iskoristite miša kako bi interagovali sa okruženjem i raznim elementima u okruženju. Logički problemi mogu biti raznovrsni, od jednostavnog otvaranja kapije koja blokira put do bega od monstruoznog drveća ili demona koji svira klavir. Pogrešan izbor će resetovati trenutni nivo, te kako su staze relativno kratke, nećete izgubiti mnogo vremena vraćajuči se na već rešene zadatke.

Ova igrica u mnogo čemu podseća na stare neme filmove, posebno u uvodnim video scenama. Mračna atmosfera prati ceo tok igre i zanimljivo je da pored ove mračne dimenzije, igrica obiluje komičnim scenama i neobičnim rešenjima. Za gejmere koji uživaju u avanturama i rešavanju logičkim problema ova igrica će biti pravi izbor.

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (4 glasova, prosečno: 4.50 od 5)
Loading...Loading...